Spóroljon magának időt, pénzt, és energiát! - Vásároljon online könnyen és gyorsan!
Nagy hatásfokú professzionális higiéniai termékek, prémium gasztro kényelmi termékek és konyhatechnikai eszközök otthoni használatra is!

Számlázás

SZÁMLÁZÁS
Tisztelt Partnerünk!

 

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a www.bestaruhaz.hu oldalon történt vásárlásakor az üzemeltető, BEST HORMET Kft. kizárólag elektronikus úton küldi meg a számlát.

Az áru átvételét/kifizetését követően küldött automata e-mail levelünkben megtalálja azt a linket, melyben a „Letöltés” gombra kattintva Ön a számla eredeti példányát letöltheti. Az elektronikusan megküldött számla a törvényi előírásoknak megfelel.

Az első, eredeti példány letöltését követően Ön bármikor letölthet további hiteles számlamásolatot.

Az első alkalommal történtő letöltéskor Ön automatikusan elfogadja az elektronikus úton kiküldött számla befogadását cégünktől.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben szeretné, hogy számláját kinyomtatva is megküldjünk Önnek, akkor azt az info@bestaruhaz.hu e-mail címre szíveskedjen jelezni.

Amennyiben visszáruja keletkezik, arról a rendszer helyesbítő számlát fog automatikusan kiállítani és elektronikusan kiküldeni, melynek különbözetét az AFSZ-ben leírtak szerint elszámoljuk és visszautaljuk.