Spóroljon magának időt, pénzt, és energiát! - Vásároljon online könnyen és gyorsan!
Nagy hatásfokú professzionális higiéniai termékek, prémium gasztro kényelmi termékek és konyhatechnikai eszközök otthoni használatra is!

Fizetési feltételek

Megrendelő az alábbi fizetési módok közül választva tudja teljesíteni a megrendelése ellenértékét:

ˇ          Készpénzben vagy bankkártyával: az áru átvételekor a futárnak kell fizetni (utánvét).
Az utánvét lehetősége csak a harmadik vásárlástól elérhető, abban az esetben, ha a regisztrált vagy a megelőzően használt vevői adatokkal rendelt.

ˇ          Online bankkártyás fizetés: az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg.

A bankkártya adatok a webáruház üzemeltetőjéhez nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion rendszeren belül a fizetéshez Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro vagy American Expressz bankkártya használható. Online fizetéssel kapcsolatos további információ és ingyenes regisztráció a Barion www.barion.com oldalán található. Az online bankkártyás fizetés regisztrációhoz nem kötött.ˇ          Előre utalás: ha a Webáruház visszaigazolta a Megrendelő rendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben Megrendelő megtalálja a bestáruház elektronikus díjbekérő levelét, bankszámlaszámát és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés/közlemény rovatban. Amennyiben az átutalt összeg jóváírásra került BEST HORMET Kft. bankszámláján, azt követően a termék(ek) futárszolgálattal feladásra kerülnek.