Eredeti, prémium termékek hivatalos forgalmazótól, otthoni használatra is!
Rendelési limit: 6500,- Ft    Országos kiszállítás

Szállítási feltételek

1.      A bestáruház nem rendelkezik saját átvételi ponttal, ezért a megrendelések személyes átvételére nincs lehetőség. A megrendelt terméket kizárólag futárszolgálattal történő kiszállítással tudja Megrendelő átvenni.

2.      A bestáruház rögzíti, hogy a megrendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.; cégjegyzékszám: 01-10-042463; adószám: 10901232-2-44; a továbbiakban „MPL futár”) logisztikai partnerén keresztül végzi.

3.      A raktáron lévő terméket a Megrendelő által megadott címre szállíttatjuk ki a rendelést követő 1-4 munkanapon belül, amennyiben a rendelés az azt megelőző munkanapon 11 óráig megérkezik a webáruházhoz.  

4.      Az MPL a kiszállítást hétfőtől - péntekig 8-17 óra között végzi, két egymást követő munkanap. Amennyiben mindkét kézbesítés sikertelen, úgy a küldeményt a postán lehet az 5 munkanapos őrzési időn belül átvenni.  Az 5 munkanapos őrzési idő lejárta után a küldemény visszaszállításra kerül a bestáruház telephelyére.

5.      Szállítási díjak:


MEGRENDELÉSI ÁRSÁV

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

MPL futár

20.000 Ft-tól

INGYENES

MPL - előre utalással

6.500 Ft

19.999 Ft

1.590 Ft

MPL - utánvétel

6.500 Ft

19.999 Ft

1.990 Ft

MPL – online bankkártyás fizetés (BARION)

6.500 Ft

19.999 Ft

1.590 Ft

MPL – Posta Pontra

6.500 Ft

19.999 Ft

1.890 Ft

6.      Megrendelő felel az általa megadott szállítási cím valós tartalmáért. Megrendelő köteles olyan szállítási címet megjelölni, amikor az adott időben a megadott címen tartózkodik tekintettel arra, hogy a megrendelés kiszállítását a kiszállító két alkalommal próbálja meg. Amennyiben a kiszállítás időpontjában a Megrendelő nem tartózkodik a megadott címen, úgy az MPL Futár további 5 napig őrzi az általa megadott helyen, ahol Megrendelő a megrendelést személyesen átveheti.

7.      A kiszállítás és az áru átvételének igazolásaként az átvevő által aláírt bizonylat szolgál, valamint a futár által készített fotódokumentáció abban az esetben, amennyiben a csomaghoz kapcsolódó szállítólevél aláírását a Megrendelő a csomag átvétele ellenére megtagadta.

8.      Amennyiben a bestáruház-nál a megrendelt áru szállításával kapcsolatban akadályoztatás lép fel, azt a bestáruház a Megrendelővel elektronikus úton vagy telefonon közli, a módosított szállítási időponttal együtt.

9.      A feladott küldemény elvesztését, részleges elvesztését, megsérülését vagy megsemmisülését a kézbesítéskor az MPL Futárnál a kézbesítő okiraton azonnal jelezni kell. Ennek elmulasztása Megrendelő részére jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal az MPL Futár felé jogvesztő határidőn belül – a kézbesítési naptól számított 3 munkanapon belül – a kárt jelezni kell.

10.    Megrendelő, ha az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét a bestáruház díjmentesen biztosítja.

11.    Az MPL futár szállítási https://www.posta.hu/kuldemeny_kuldese/mpl_uzleti_csomag honlapon bővebben tájékozódhat.

12.    Megrendelő megrendelését https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal felületen nyomon tudja követni az MPL által emailen küldött küldeményazonosító használatával (pl. PB00012345678).

13.    A Megrendelő által leadott megrendelés szerint összeállított és kiszállított csomagokat kizárólag 18 éven felüli személy jogosult a kiszállítási címként megadott helyszínen átvenni.